Menu
 
 
 Søg

  Site:
  

  Sted:
  

  Søgeord:
  

 
 
 Kontakt
Ønsker du hjælp ?
Kontakt Københavns Internationale Teater på hverdage kl. 10-16
på tlf. 3315 1564 eller info@kit.dk
 
 
 Arrangementsinfo
 
  100% Fremmed?

Gratis adgang, men billetreservation nødvendig

Mød deltagerne fra 100% Fremmed? ansigt til ansigt den 21., 22. og 23. april, når de fortæller deres historie. I korte monologer på ca. 10 min. får du mulighed for at komme tættere på den enkelte. Og efterfølgende kan du selv indgå i en kortere samtale med fortælleren.

Fortællingerne er lige så forskellige som de mennesker, der fortæller. Nogle fortæller om deres liv her i dag, og nogle om det, de er flygtet fra. Der er fortællinger om savn, om kærlighed, om krig, om job, om velfærdssamfundet, om at føle sig fremmed og om at føle sig hjemme.

OM 100% FREMMED?
100% Fremmed? er et levende arkiv med en udstilling samt levende fortællinger, hvor 100 statistisk udvalgte flygtninge, som er kommet til København siden 1956, tager ordet og ansvaret for den måde, hvorpå de repræsenteres i offentligheden. Der sættes fokus på den mangfoldighed af personligheder, historier, idéer, tanker, interesser, holdninger, osv., der gemmer sig bag ordet 'flygtning'.

Se de 100 fotos og interviews i Københavns Rådhushal 18.-29. april kl. 10-17.

Læs mere på www.kit.dk

VIGTIG PRAKTISK INFORMATION
  • Publikum til de levende fortællinger anbefales at besøge udstillingen, der kan opleves i Københavns Rådhushal 18.-29. april kl. 10-17.

  • Bemærk, at billetten gælder et tidsrum på en time, selvom fortælling/samtale varer ca. 15 min. Du bedes møde op 15 min. før tidspunktet på din billet, hvor du vil få tildelt din specifikke starttid. Der kan herefter være ventetid på 15-60 min., hvor udstillingen kan besøges.

  • Publikum henstilles til ikke at reservere billet til mere end to monologer per person, da der er begrænset kapacitet. Hvis du ønsker at opleve to forskellige monologer, kan du reservere to billetter til samme tidsinterval. Vi vil sørge for, at du møder to forskellige personer.

  • Det er meget vigtigt at give besked i god tid på info@kit.dk, hvis du alligevel bliver forhindret i at bruge din billet.

Sted:
Københavns Rådhushal, Rådhuspladsen 1, 1599 Kbh.

Datoer:
21., 22., 23. april

Tidsrum:
Fredag 21. april kl. 14-21
Lørdag 22. april kl. 14-21
Søndag 23. april kl. 12-21

Credits:
Produceret af Københavns Internationale Teater / Metropolis
Udstillingskoncept og fotos: Maja Nydal Eriksen
Interviews og tekster: Mette Katrine Balle Jensen og Sisse Nat-George
Tekst: Arian Odabaei
Instruktion: Babak Vakili, Emmet Feigenberg, Gritt Uldall-Jessen, Inger Eilersen, Lisa Carlehead, Nicolei Faber, Rhea Leman, Thomas Corneliussen, Vigga Bro og Wladimir Herman
Støttet af Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst, Københavns Kommune, Sportgoodsfonden, Interkulturelt Center og Knud Højgaards Fond


 
Aktivitetstype:   METROPOLIS   Periode:   fre 21-04-2017 - søn 23-04-2017
Censur:   Anbefales fra 10 år
Trailer:          
 
 Kalender
 
 
 Login for køb
 Indtast email
 
 Indtast password
 
 
 
 
 PRAKTISK INFO

Får du alligevel ikke mulighed for at møde op til den reserverede tid, bedes du hurtigst muligt skrive til os på vores mail: info@kit.dk